Annosten määrä

18

Valmistusaika

45 min

Ainesosat

200 gpehmeitä kuivattuja viikunoita
75 gsoijapapuhiutaleita
50 ghasselpähkinöitä
20 g(gluteenittomia) kaurahiutaleita
30 gseesaminsiemeniä
10 gkaakaonibsejä
2 rklmaapähkinävoita
2 rklvaahterasiirappia
0,25 dlkookosöljyä

Rouhi hasselpähkinät tehosekoittimella karkeaksi rouheeksi ja laita kulhoon odottamaan. Muussaa myös viikunat tahnaksi tehosekoittimella ja lisää ne hasselpähkinärouheen joukkoon. Sulata kookosöljy juoksevaksi, mikäli se ei ole sulaa ja kaada kulhoon. Lisää loput ainesosat mukaan ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele massa käsin leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan noin 1 cm paksuiseksi 20 cm x 20 cm levyksi.

Paista uunin keskitasolla 175 asteessa 20 minuuttia. Anna levyn jäähtyä hetki. Lopuksi laita levy pakastimeen noin 15 minuutiksi ja leikkaa sitten esimerkiksi 18 osaan. Säilytä myslipatukat ilmatiiviisti jääkaapissa.

Tulosta