Annosten määrä

2

Valmistusaika

45 min

Ainesosat

270 g (1 pkt)maustettua tofua
1iso porkkana
½kesäkurpitsa
1paprika
1sipuli
2valkosipulinkynttä
75 gharicot-papuja
75 gsokeriherneenpalkoja
100 gminimaisseja
2 rkloliiviöljyä

Huuhtele haricot-pavut ja upota ne kiehuvaan veteen 2 minuutiksi, valuta vesi pois ja jätä pavut odottamaan. Huuhtele myös sokeriherneenpalot ja minimaissit. Leikkaa minimaissit pienemmiksi palasiksi. Pilko tofu, porkkana, kesäkurpitsa, paprika ja sipuli sekä silppua valkosipuli.

Mausteet

1 tlagavesiirappia
1 tlsavupaprikajauhetta
1 tlmustapippuria
1 tljauhettua korianteria
0,5 tl(ceylonin) kanelia
0,25 tlkurkumaa
0,25 tlsuolaa
1 rklsoijakastiketta

Kuutioi tofu ja paista paistinpannulla ruokalusikallisessa oliiviöljyä. Kun kuutiot ovat hiukan ruskistuneet, lisää savupaprikajauhe, mustapippuri ja agavesiirappi. Jatka paistamista noin 5-10 minuuttia, kunnes tofukuutioissa alkaa olla mukavan rapsakka pinta. Lisää pannulle ruokalusikallinen öljyä sekä vihannekset haricot-papuja ja sokeriherneenpalkoja lukuun ottamatta. Jatka paistamista noin 5 minuuttia ja kippaa joukkoon haricot-pavut ja sokeriherneenpalot. Mausta soijakastikkeella, korianterilla, kanelilla, kurkumalla ja suolalla. Jatka paistamista, kunnes vihannekset ovat pehmenneet.

Lisäksi

65 gtäysjyvänuudeleita

Murenna nuudelit ja keitä kattilassa pehmeiksi. Sekoita nuudelit wokin joukkoon.

Tulosta