Annosten määrä
2Valmistusaika
45 minAinesosat
270 g (1 pkt) | maustettua tofua | |
1 | iso porkkana | |
½ | kesäkurpitsa | |
1 | paprika | |
1 | sipuli | |
2 | valkosipulinkynttä | |
75 g | haricot-papuja | |
75 g | sokeriherneenpalkoja | |
100 g | minimaisseja | |
2 rkl | oliiviöljyä |
Huuhtele haricot-pavut ja upota ne kiehuvaan veteen 2 minuutiksi, valuta vesi pois ja jätä pavut odottamaan. Huuhtele myös sokeriherneenpalot ja minimaissit. Leikkaa minimaissit pienemmiksi palasiksi. Pilko tofu, porkkana, kesäkurpitsa, paprika ja sipuli sekä silppua valkosipuli.
Mausteet
1 tl | agavesiirappia | |
1 tl | savupaprikajauhetta | |
1 tl | mustapippuria | |
1 tl | jauhettua korianteria | |
0,5 tl | (ceylonin) kanelia | |
0,25 tl | kurkumaa | |
0,25 tl | suolaa | |
1 rkl | soijakastiketta |
Kuutioi tofu ja paista paistinpannulla ruokalusikallisessa oliiviöljyä. Kun kuutiot ovat hiukan ruskistuneet, lisää savupaprikajauhe, mustapippuri ja agavesiirappi. Jatka paistamista noin 5-10 minuuttia, kunnes tofukuutioissa alkaa olla mukavan rapsakka pinta. Lisää pannulle ruokalusikallinen öljyä sekä vihannekset haricot-papuja ja sokeriherneenpalkoja lukuun ottamatta. Jatka paistamista noin 5 minuuttia ja kippaa joukkoon haricot-pavut ja sokeriherneenpalot. Mausta soijakastikkeella, korianterilla, kanelilla, kurkumalla ja suolalla. Jatka paistamista, kunnes vihannekset ovat pehmenneet.
Lisäksi
65 g | täysjyvänuudeleita |
Murenna nuudelit ja keitä kattilassa pehmeiksi. Sekoita nuudelit wokin joukkoon.