Lehtikaalicouscous

Lehtikaalicouscous

Annosten määrä

2

Valmistusaika

20 min

Ainesosat

2 dlcouscousia
1 tlk (200 g)keitettyjä kikherneitä
200 glehtikaalia
1 tljuustokuminaa
0,5 tlpaprikajauhetta
0,5 tlsuolaa
0,5 tlmustapippuria
2 rklöljyä tai margariinia
2 dlvettä

Sekoita mausteet couscousin joukkoon pienessä kattilassa. Keitä esimerkiksi vedenkeittimellä 2 desilitraa vettä kiehuvaksi ja kaada couscousin päälle. Turvota couscousia noin 10 minuuttia kannen alla. Couscousin turvotessa pese lehtikaali, poista kovat lehtiruodit ja suikaloi se. Lorauta paistinpannulle ruokalusikallinen haluamaasi öljyä, esim. oliivi- tai rypsiöljyä ja paista lehtikaalisuikaleita keskilämmöllä noin 10 minuutin ajan. Kun lehtikaali alkaa pehmetä, lisää pannulle mukaan kikherneet ja paista vielä hetki. Sekoita joukkoon turvonnut couscous sekä ruokalusikallinen öljyä tai margariinia.

Tulosta