Kikhernelettu

Annosten määrä

2

Valmistusaika

45 min

Kikhernelettu

2 dlkikhernejauhoja
2 dlkylmää vettä
0,5 tlkala namak -suolaa
3 rkloliiviöljyä paistamiseen

Mittaa kulhoon kikhernejauhot ja kala namak -suola ja sekoita. Voit halutessasi käyttää tavallista suolaa, mutta mustana suolanakin tunnettu kala namak -suola loihtii lettuun yllättävän kananmunamaista makua. Lisää joukkoon vesi ja vispaa sekaisin. Jätä taikina turpoamaan 10 minuutiksi jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteet.

Täytteet

50 gjimbee-melonia
50 gkurkkua
50 gmungpavun ituja
10 gjääsalaattia
5 gruohosipulia

Huuhtele salaatinlehdet, ruohosipulit, kurkku ja mungpavun idut. Kuutioi kurkku sekä kuori ja kuutioi meloni. Jätä vihannekset odottamaan esimerkiksi leikkuulaudalle.

Kuumenna 1,5 ruokalusikallista oliiviöljyä paistinpannulla ja kaada siihen puolet lettutaikinasta. Paista lettua melko kovalla lämmöllä noin 2 minuutin ajan, käännä lettu ympäri ja paista toiseltakin puolelta 2 minuutin ajan. Kumoa lettu lautaselle odottamaan esimerkiksi folion alle. Lisää paistinpannulle 1,5 ruokalusikallista oliiviöljyä ja paista toinen lettu samalla tavalla. Täytä valmiit letut salaatilla, ruohosipulilla, jimbee-melonilla, kurkulla ja mungpavun iduilla.

Tulosta