Annosten määrä
20Valmistusaika
30 minToffeesisus
2 dl | sokeria | |
2 dl | (vegaanista) vispikermaa |
Yhdistä sokeri ja vispikerma kattilassa. Keitä keskilämmöllä noin 8 minuuttia. Kokeile välillä sakeutta tiputtamalla pisara kylmään veteen. Jos seoksesta voi pyöritellä kiinteän pallon, toffee on valmista. Pudottele esimerkiksi leivinpaperilla vuoratulle leikkuulaudalle toffeesta noin 0,5 cm x 2,5 cm kokoisia suorakaiteen tai ovaalin muotoisia pisaroita. Anna jähmettyä hetki.
Suklaakuorrutus
170 g | tummaa suklaata | |
1 dl | kvinoapopseja |
Sulata suklaa esim. vesihauteessa ja lisää joukkoon kvinoapopsit hyvin sekoittaen. Päällystä toffeepalaset suklaa-kvinoapops-seoksella. Anna herkkujen jähmettyä jääkaapissa tai pakastimessa noin 10 minuuttia.