Annosten määrä
2Valmistusaika
30 minPaistettavat
1 pkt (270 g) | maustettua tofua | |
3 | keskikokoista porkkanaa | |
½ | kesäkurpitsa | |
1 | paprika | |
1 | sipuli | |
2 | valkosipulinkynttä | |
2 tl | agavesiirappia | |
2 tl | savupaprikajauhetta | |
0,5 tl | juustokuminaa | |
1 tl | jauhettua korianteria | |
0,5 tl | chilirouhetta | |
1 rkl | soijakastiketta | |
2 rkl | cashewpähkinöitä | |
3 rkl | oliiviöljyä |
Kuutioi tofu ja paista paistinpannulla öljyssä. Kun kuutiot ovat hiukan ruskistuneet, lisää savupaprikajauhe ja agavesiirappi. Jatka paistamista, kunnes tofukuutioissa alkaa olla mukavan rapsakka pinta. Tofujen paistuessa pilko vihannekset. Lisää öljyä sekä vihannekset pannulle tofujen joukkoon ja jatka paistamista, kunnes vihannekset alkavat pehmentyä. Lisää mausteet ja soijakastike. Ripottele viimeiseksi joukkoon cashewpähkinät.
Couscous
1 dl | couscousia | |
1 dl | vettä | |
0,5 tl | kurkumaa | |
0,5 tl | juustokuminaa | |
1 rkl | oliiviöljyä |
Keitä vesi kiehuvaksi vedenkeittimellä tai kattilassa. Kaada desilitra couscousia kattilaan. Sekoita mukaan 0,5 tl kurkumaa, 0,5 tl juustokuminaa ja 1 rkl öljyä. Lisää keitetty vesi ja sekoita huolellisesti. Anna turvota kannen alla noin 10 minuuttia.
Sekoita turvonnut couscous pannulle muiden ainesten joukkoon.