Kvinoatoffeepalat

Kvinoatoffeepalat

Annosten määrä

20

Valmistusaika

30 min

Toffeesisus

2 dlsokeria
2 dl(vegaanista) vispikermaa

Yhdistä sokeri ja vispikerma kattilassa. Keitä keskilämmöllä noin 8 minuuttia. Kokeile välillä sakeutta tiputtamalla pisara kylmään veteen. Jos seoksesta voi pyöritellä kiinteän pallon, toffee on valmista. Pudottele esimerkiksi leivinpaperilla vuoratulle leikkuulaudalle toffeesta noin 0,5 cm x 2,5 cm kokoisia suorakaiteen tai ovaalin muotoisia pisaroita. Anna jähmettyä hetki.

Suklaakuorrutus

170 gtummaa suklaata
1 dlkvinoapopseja

Sulata suklaa esim. vesihauteessa ja lisää joukkoon kvinoapopsit hyvin sekoittaen. Päällystä toffeepalaset suklaa-kvinoapops-seoksella. Anna herkkujen jähmettyä jääkaapissa tai pakastimessa noin 10 minuuttia.

Tulosta