Annosten määrä
10Valmistusaika
45 minAinesosat
350 g (4 kpl) | tomaattia | |
70 g | tuoretta ananasta | |
70 g | tuoretta papaijaa | |
70 g | tuoretta mangoa | |
½ | sipuli | |
1 | valkosipulinkynsi | |
2 tl | jauhettua korianteria | |
0,5 tl | chilirouhetta | |
0,5 tl | suolaa | |
1 rkl | agavesiirappia | |
2 rkl | oliiviöljyä |
Kuori ananas, papaija ja mango ja pilko ne sekä tomaatit pieniksi kuutioiksi ja silppua sipulit. Kaada kattilaan 2 ruokalusikallista oliiviöljyä sekä pilkotut tomaatit ja sipulit. Aja sauvasekoittimella hienoksi murskaksi. Lisää joukkoon korianteri, chilirouhe, suola ja agavesiirappi. Keitä miedolla lämmöllä noin 5-10 minuuttia, kunnes ylimääräinen neste näyttää hiukan haihtuneen. Lisää joukkoon ananas-, papaija- ja mangokuutiot. Surauta taas sauvasekoittimella kuutiot pienemmiksi ja keitä edelleen miedolla lämmöllä vielä noin 20 minuuttia.